Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Értékes pontok a nyitányon
2011-09-18 22:37:13
Győzelemmel kezdte szereplését az Eszterházy KFSC-GloboSyS női kézilabda csapata az NB I/B keleti-csoportjában. A Leányka úti EKF-csarnokban szépszámú közönség előtt megrendezett összecsapáson az egriek 33-32 arányban múlták felül a BSE-Főgáz együttesét. Hegedűs Tibor edző tanítványainak sikere rendkívül értékes, hiszen a fővárosiak sokak szerint akár a bajnoki cím megszerzésére is képesek lehetnek. A találkozó megfelelt az előzetes várakozásoknak. Nem adták ingyen a győzelmet főiskolásainknak, nagyon sokat kellett melózni a két pontért. Az előny végig nálunk volt. Nagy gondban akkor sem voltunk, amikor két meghatározó játékosunkat kiállították az időnként érdekes felfogásban bíráskodó játékvezetők.
Részletek itt...
Fotóriportunk itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel