Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Karate - Pétervásárai verseny előzi meg a hallei világbajnokságot
2011-09-09 21:02:41
Az elmúlt napokban több fontos esemény történt az Agria Shotokan Karate Egyesület életében. Az egyesület elnökét, shihan Juhász Ferenc mestert a Magyar Karate Szakszövetség alelnökévé választották. Mivel shihan Borza József mester is elnökségi tag lett, így két egri karatés is ott van a Szakszövetség elnökségében. Az Agria Shotokan Karate Egyesület életében mérföldkő, hogy az Egri Városi Sportiskola tagja lett. Az elmúlt évek eredményei a rendezvények színvonala kiváltotta Eger város sportvezetésének bizalmát. A remények szerint a tagsággal az egyesület fejlődése felgyorsul, és versenyzők több lehetőséghez jutnak. Még ebben az évben felkészülési torna, világbajnokság és magyar bajnokság vár a versenyzőkre.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel