Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Karate - Pétervásárai verseny előzi meg a hallei világbajnokságot
2011-09-09 21:02:41
Az elmúlt napokban több fontos esemény történt az Agria Shotokan Karate Egyesület életében. Az egyesület elnökét, shihan Juhász Ferenc mestert a Magyar Karate Szakszövetség alelnökévé választották. Mivel shihan Borza József mester is elnökségi tag lett, így két egri karatés is ott van a Szakszövetség elnökségében. Az Agria Shotokan Karate Egyesület életében mérföldkő, hogy az Egri Városi Sportiskola tagja lett. Az elmúlt évek eredményei a rendezvények színvonala kiváltotta Eger város sportvezetésének bizalmát. A remények szerint a tagsággal az egyesület fejlődése felgyorsul, és versenyzők több lehetőséghez jutnak. Még ebben az évben felkészülési torna, világbajnokság és magyar bajnokság vár a versenyzőkre.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel