Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Atlétika - Egri érmek a serdülő Budapest bajnokságról
2011-09-06 19:14:57
A hétvégén rendezték a serdülők nyílt Budapest-bajnokságát. A vadonatúj, rekortán borítású sportcentrumban, a Mátyásföldön épült , mintegy 200 milliós beruházás minden igényt kielégítő pályán először rendezett versenyt a szövetség , és a helyi egyesület az IKARUS BSE. A két napos viadalon a 30 fokos kánikulával is meg kellett küzdeniük .A hazai élmezőnyt 36 szakosztály képviselte , így színvonalas eredmények születhettek. Az Egri Sportiskolások két érmet , és több helyezést szereztek. Kiemelkedett Kun Zita bajnoki címe, és Póta Georgina 2. helyezése. Három héttel az Országos Bajnokság előtt jó erőpróbának bizonyult a verseny, bár néhány teljesítményen még kell javítani.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel