Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Hozzászólások-fórum:

Autósport – Újabb értékes pontok Szlovákiából
2011-09-05 17:02:43
Rövid időn belül második versenyén vett részt Leffler Csaba északi szomszédunknál. A Szlovák Autós Hegyi Bajnokságban induló egri pilóta számára a Jankov vrsok-i viadal után Dobsina jelentette a következő állomást. A magyar határhoz közeli település a kilencedik és tízedik futamnak adott otthont. Új aszfaltréteget kapott a 6810 méteres útszakasz, így kiváló minőségű pálya várta a mezőnyt. A Renault Megane Coupe-t irányító „Lefi” alaposan felkészült a versenyre. Igyekezete nem volt hiába, hiszen mind a két futamot megnyerte kategóriájában, sőt az A-csoportban is előkelő helyezéseket tudhatott a magáénak. A bajnokság soron következő megmérettetését Lengyelországban bonyolítják le.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adws



Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel