Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Autósport – Újabb értékes pontok Szlovákiából
2011-09-05 17:02:43
Rövid időn belül második versenyén vett részt Leffler Csaba északi szomszédunknál. A Szlovák Autós Hegyi Bajnokságban induló egri pilóta számára a Jankov vrsok-i viadal után Dobsina jelentette a következő állomást. A magyar határhoz közeli település a kilencedik és tízedik futamnak adott otthont. Új aszfaltréteget kapott a 6810 méteres útszakasz, így kiváló minőségű pálya várta a mezőnyt. A Renault Megane Coupe-t irányító „Lefi” alaposan felkészült a versenyre. Igyekezete nem volt hiába, hiszen mind a két futamot megnyerte kategóriájában, sőt az A-csoportban is előkelő helyezéseket tudhatott a magáénak. A bajnokság soron következő megmérettetését Lengyelországban bonyolítják le.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel