Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kispályás labdarúgás - Bravo Team siker a rangadón
2007-01-28 22:44:56
A Sirály Söröző Bravo Team gárdája nyerte az EKLE téli teremlabdarúgó bajnokság 8. fordulójának csúcsmérkőzését a Leányka úti Sportcsarnokban. A két élen álló együttes találkozását 3-2 arányban nyerte a Bravo Team az Üvegtigris Skoda Gál Autó ellen, így lépéselőnybe került az üldözőkkel szemben. A dobogós helyen álló Szépítész Eger kiütötte a Flottot. A forduló slágereredménye a 3-2 volt, hiszen a lejátszott 6 mérkőzésből 3 összecsapáson született ilyen kimenetel. Sajnálatos módon volt elmaradt meccs is. Az előző naphoz hasonlóan ezúttal sem állt ki a Horváth Team, így most az Imola jutott játék nélkül 3 ponthoz.
Eredmények itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel