Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Megizzadt az NB II-es ellenfél
2007-01-27 17:15:01
Lejátszotta első előkészületi mérkőzését szombaton délután az Egri Futball Klub KFT együttese. A Felsővárosi műfüves pályán az NB II keleti csoportjának 14. helyezettje, a Jászapáti volt a mieink ellenfele. A két osztály különbség egyáltalán nem látszott. Nagy Endre játékos-edző alakulata 1-1-es első félidőt követően 4-2 arányú vereséget szenvedett ugyan, ám a mutatott játék, és a szoros állás is feltétlen biztató a jövőre nézve. A megyei első osztály bajnokjelöltje sok helyzetet alakított ki a mérkőzésen. A Szolnok megyeiek csupán az utolsó pillanatokban szerzett találatukkal tudták bebiztosítani győzelmüket.

Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel