Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Asztalitenisz - Bejött Hédi jóslata
2007-01-27 14:59:19
Akár jósnőnek is elmehetne Fajcsák Hédi (képünkön) a Tranzit Tüzép SC Eger női asztalitenisz csapatának játékosa. Az újdonsült megyei bajnoknő tegnapi előzetesünkben 16-2, vagy 15-3 arányú győzelemre tippelt a Szolnoki meccs kapcsán. Előbbi jött be. Az NB I keleti csoportjának legutóbbi fordulójában 16-2-re diadalmaskodott együttesünk a tisza-parti városban. Ágoston Dénes edző alakulata esélyeshez méltó játékkal szó szerint kiütötte házigazdát. A Kacsándi, Fajcsák, Béresné, Szabó Enikő összeállításban küzdő bajnokaspiráns győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben. Külön öröm, hogy eredményes játékkal hálálta meg az edzői bizalmat Szabó Enikő. Egy kicsit róla is szólt a találkozó.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel