Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Harapjatok csajok!
2007-01-26 17:23:03
Az alapszakasz előkelő 5. helyének megszerzéséért száll medencébe a ZF Eger női vízilabda csapata. Együttesünk legutóbbi mérkőzését 8-7 arányban megnyerte a BVSC otthonában, így nyugodtan várhatja a bajnokság hátralévő történéseit. A biztos bennmaradást budapesti sikerükkel kiharcolták lányaink, és jelenleg a 7. helyen állnak. Szó sincs arról, hogy ezzel megelégedne Kelemen Attila edző alakulata, sőt tovább terveznek. A csodával határos lenne, ha a korábbi bajnok Szentest megadásra kényszerítenék szombat délután a Bitskey uszodában. Egyszer már ért el bravúros eredményt csapatunk az idei pontvadászatban. Októberben a Dunaújvárost kapták el itthon. Most hasonlóban reménykednek Serfőző Krisztáék.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel