Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Amerikai futball - Nem titkolják: jobbak minden ellenfélnél
2007-01-24 21:06:56
Hatalmas tervekkel száll harcba áprilisban az Eger Heroes amerikai futball csapata a megújult rendszerű honi bajnokságban. A rövid akcióterv: nyerni akarunk mindent, mindenhol. Nem vicc, a bajnokság megnyerésére törnek a mieink, hiszen a két divíziós pontvadászatban tavalyi eredményeinknél fogva a divízió 2-ben szerepelhetünk, itt pedig mindenki rutintalanabb nálunk. A magyar bajnokságot egyébként három csoportra osztották, mivel 9 gárda küzd majd a serlegért. A bajnokságot április 14-én Nyíregyházán kezdjük, majd Miskolcra látogatunk, s ezt követik a helyosztók. Hol van ez még - sóhajthatna az olvasó, azonban a fiúk nagyon is kőkeményen készülnek.
Részletek, kis színes hírek és szenzációk a csapatról itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel