Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Nyártól a Diósgyőr II. is a Mátra-csoportban?
2007-01-24 17:35:40
Amennyiben a megyei I. osztályú bajnokságot 8 ponttal vezető Egri FC, az esélyeknek megfelelőn kiharcolja az NB III-ba jutást, akkor a Diósgyőr II. ellen is mérkőzhet majd ősszel. Az MLSZ szabályzat-elõkészítõ ad hoc bizottsága regionális fórumainak sorában szerdán délelőtt Egerben az Aranysíp Étteremben ismertette a várható változtatásokat. Ennek egyike lehet az NB I-es csapatok 19-23 éves korosztályú csapatainak NB III-as bajnokságban való indítása. A szabályváltozások leghamarabb a 2007/2008-as bajnokságban lépnek érvénybe - nyilatkozta Várkonyi Ferenc, a HELASZ főtitkára (képünkön).
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel