Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Asztalitenisz - Nem volt gond
2007-01-13 15:20:32
Tovább folytatja menetelését a Tranzit Tüzép SC Eger női asztalitenisz csapata az NB I keleti csoportjában. A listavezető egri lányok a tavaszi szezon nyitófordulójában 13-5 arányban győzték le itthon a Makót. Ágoston Dénes edző alakulata nem kegyelmezett szerényebb képességű ellenfelének, s mint azt várni lehetett magabiztosan szerzett újabb kettő pontot. Fontos kérdés volt, hogy hogyan muzsikál a két állandó csapattag Fajcsák és Beniczki távollétében Kovács Kinga és Szabó Enikő (képünkön). A válasz: kitűnően. Utóbbi ping-pongos lány három egyéni mérkőzése után is győztesen hagyta el az asztalt. Kovács 1 egyénit nyert ami szintén dicséretes.
Részletek itt...
Fotóriportunk ITT.


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel