Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Asztalitenisz - Nem volt gond
2007-01-13 15:20:32
Tovább folytatja menetelését a Tranzit Tüzép SC Eger női asztalitenisz csapata az NB I keleti csoportjában. A listavezető egri lányok a tavaszi szezon nyitófordulójában 13-5 arányban győzték le itthon a Makót. Ágoston Dénes edző alakulata nem kegyelmezett szerényebb képességű ellenfelének, s mint azt várni lehetett magabiztosan szerzett újabb kettő pontot. Fontos kérdés volt, hogy hogyan muzsikál a két állandó csapattag Fajcsák és Beniczki távollétében Kovács Kinga és Szabó Enikő (képünkön). A válasz: kitűnően. Utóbbi ping-pongos lány három egyéni mérkőzése után is győztesen hagyta el az asztalt. Kovács 1 egyénit nyert ami szintén dicséretes.
Részletek itt...
Fotóriportunk ITT.


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel