Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Spanyol verés - Magyaroké a Vodafone Kupa
2010-08-22 15:30:48
A magyar férfi vízilabda-válogatott nyerte a Vodafone Kupáért első alkalommal kiírt nemzetközi tornát, miután a vasárnapi befejező játéknapon két góllal a spanyolok legjobbjait is legyőzte a Margitszigeten. A 9-7-es győzelem alkalmával a magyar gólokon Varga Dénes, Madaras, Hosnyánszky 2-2, Hárai, Kis G., Vámos 1-1 osztozott. A kapuban Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnokhoz méltóan büntetőt hárított bő egy perccel a dudaszó előtt, összességében biztossá téve a magyar győzelmet, ezzel pedig a tornaelsőséget. Az egriek közül Biros Péter betegség miatt hiányzott. A négyes tornán a mieink mögött Németország, Spanyolország Olaszország a sorrend alakult ki. A zágrábi Eb-n a magyar csapat a németek ellen mérkőzik az első csoportmérkőzésen. Magyarország-Spanyolország 9-7 (3-2, 2-1, 2-4, 2-0)
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel