Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Sikeres edzőtábor után itthon készülnek tovább
2010-08-16 12:10:14
Hat teljes napot töltött Balatonbogláron az Eger-Eszterházy SE férfi kézilabda csapata. Az NB II keleti-csoportjának legutóbbi kiírását a negyedik helyen záró együttes tagjai kemény felkészülésen vettek részt. Kiváló körülmények között alapozhattak a fiúk Iványi Bálint edző irányításával. Az időnként monotonnak tűnő kemény munka mellett több gyakorló mérkőzésen léptek pályára a mieink. A játékosok között egészséges rivalizálás alakult ki a csapatba kerülésért zajló küzdelemben. A felkészülés hétfőtől már a megszokott hazai környezetben folytatódik. A héten kettő edzőmérkőzést is vívnak férfi kézilabdázóink. Az AgriaSport kérésére Iványi Bálint edző értékelte a Balatonbogláron töltött napokat. A szakvezető a csapat további programjáról is nyilatkozott portálunknak.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel