Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Sikeres edzőtábor után itthon készülnek tovább
2010-08-16 12:10:14
Hat teljes napot töltött Balatonbogláron az Eger-Eszterházy SE férfi kézilabda csapata. Az NB II keleti-csoportjának legutóbbi kiírását a negyedik helyen záró együttes tagjai kemény felkészülésen vettek részt. Kiváló körülmények között alapozhattak a fiúk Iványi Bálint edző irányításával. Az időnként monotonnak tűnő kemény munka mellett több gyakorló mérkőzésen léptek pályára a mieink. A játékosok között egészséges rivalizálás alakult ki a csapatba kerülésért zajló küzdelemben. A felkészülés hétfőtől már a megszokott hazai környezetben folytatódik. A héten kettő edzőmérkőzést is vívnak férfi kézilabdázóink. Az AgriaSport kérésére Iványi Bálint edző értékelte a Balatonbogláron töltött napokat. A szakvezető a csapat további programjáról is nyilatkozott portálunknak.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel