Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - És a szépség, ami mögötte van...
2010-07-01 12:46:34
Nem akármilyen meccseket láthatunk a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság egyenes kieséses szakaszában. A sokat kritizált csoportkörös viadalokon az első két fordulóban 32 meccsen 67 gól született (2,1-es átlag), a harmadik fordulóval együtt 48 összecsapáson 101 találatot jegyezhettünk fel az örök statisztikába, vagyis a hálórezdülések számát illetően a válogatottak tartották a megadott formát. 14 döntetlen volt, ebből hat találkozó végződött 0-0-val. A nyolcaddöntőkben aztán felpörögtek az események, egyedül a Paraguay-Japán meccsen nem született gól, amúgy a nemzeti együttesek 22 eredményes támadást könyvelhettek el, vagyis meccsenkénti 2,75 gólt láttunk a rendes játékidő, illetve a hosszabbítások során összesen.
És ami a foci mögött van...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel