Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Modellértékű munka - Évzáróztak a főiskolás kosarasok és pólósok
2010-06-25 12:44:13
Évzáró és szezonértékelő vacsorát tartottak csütörtökön az egri Eszterházy Károly Főiskola vízilabda és kosárlabda szakosztályai. Az EKF-EGER-HÉSZ langalétái 8. helyen zártak a bajnokságban, a felsőházi rájátszás tagjai voltak, míg az EKF-EGERFOOD-IMOLA vízilabdázói kiváló tavaszi teljesítménnyel -első OBI/B-s évükben- szintén a felsőház tagjává váltak és ott biztató, 5. helyet szereztek. Dr. Hauser Zoltán rektor (a képen) úgy értékelt: az első évben kiváló partnerségben működött együtt a főiskola és a város, a két szakosztály és a sajtó is. Nem kis terhet vállalt az EKF, de az intézmény vezetői tudják, hogy jó ügy érdekében dolgoztak. Mindkét csapatnál van fejlődési, előrelépési lehetőség is.
Részletek...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel