Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - La Jolla - nem, Dneprodzerzhinks - igen
2010-06-22 19:34:19
A magyar női vízilabda válogatott Messinában a Világliga selejtezojében bebiztosította a 2. helyét és kijutott az Egesült államokban rendezendő Szuperdöntőbe. Messinában mutatkozott be a felnőtt magyar válogatottban Czigány Dóra a ZF-Eger játékosa. Az angolok elleni 20-8-as találkozón egy gólt szerzett. A magyar válogatott mellett Szuperdöntőbe jutott az amerikai, a kanadai, az ausztrál, a kínai, a görög, a holland és az orosz válogatott. Kaliforniában a San Diego melleti üdülőhelyen a világ legjobb 8 csapata mérkőzik. Petrovics Mátyás kijelölte a résztvevő 13 játékost. A keretben nem kapott helyet egri pólós. Antal Dóra az U-18-as válogatottal készül. Július 24-31. között Ukrajnában rendezik meg a női junior vízilabda Európa-bajnokságot. Dneprodzerzhinksben a magyar válogatott Szerbia, Ukrajna és Anglia ellen mérkőzik a csoportban. Merész András szövetségi kapitány munkáját Kelemen Attila, a ZF-Eger edzője is segíti. A csapat kulcsembere Antal Dóra az egriek kiválósága, tagja a keretnek védő poszton Vályi Fanni is.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel