Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

XVII. Rexroth Kupa - Három érem és különdíj maradt Egerben
2010-06-20 21:10:37
17. alkalommal rendezték városunkban a Rexroth Kupa Utánpótlás Labdarúgó Tornát. A Felsővárosi Sporttelepen négy napon keresztül zajló hagyományos viadalon hat korcsoportban összesen hatvanhat együttes lépett pályájára. Az Egri Focisuli SE által szervezett nagyszabású esemény ismét elérte célját, színvonalas mérkőzéseket rendeztek, lelkes részvevőkkel és szurkolókkal. Az egri csapatok közül hárman is dobogóra állhattak az eredményhirdetéskor. A 2000-es születésű gyermekek küzdelmében az Egri FC növendékei másodikok lettek, az 1998-as korosztályban a Plútó SE, míg a 99-eseknél az Egri Focisuli SE végzett a harmadik helyen. Papp Martin és Nótás Gábor (mindkettő legjobb kapus) valamint Tóth Krisztián (legjobb mezőnyjátékos) révén lettek hazai különdíjasok is. A legsikeresebb megyei alakulat a Recsk-Heves lett, amely megnyerte a 13 évesek viadalát.
Részletek itt... Zagyi Tibor fotói itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel