Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda - Az ország 5. legjobbja az Eger
2006-12-24 14:52:07
Az előkelő 5. helyet szerezte meg az Agria RC Eger ifjúsági röplabda csapata. Fiataljaink Bóta Enikő edző vezetésével az Országos Kupa fináléjában vettek részt Ajkán. A legjobb 6 közé bejutott együtteseket 2X3-as csoportba osztották. Az egri lányokat a Gödöllővel és a Nyíregyházával hozta össze a sors, míg a másik hármasba a Vasas, a BSE és a Kaposvár együttesei került. A csoportküzdelmek során a Gödöllőtől 3-0 arányban kikaptak a mieink, viszont a Nyíregyházát 3-1-re legyőzték, így a másik csoportosulás harmadik helyezettjével a Vasassal megmérkőzhettek az elődöntőbe jutásért. Az összecsapás nem hozott sok sikert Kovács Adináék számára, hiszen az angyalföldiek 3-0-ra legyőzték őket. Végül az 5. helyért ismét meccselni kellett a Nyíregyházával.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel