Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Három éves szerződés a Gerendás, Tóth edzőpárossal
2010-06-17 17:18:20
Az Egri Vízilabda Klub 2010-2011-es játékoskeretét az elmúlt héten közöltük. Dr. Halmos R. Péter ügyvezető elnököt ezúttal a szakmai stáb összetételéről kérdeztük. A klubvezető tájékoztatása szerint három éves 2013-ig szóló szerződést kötöttek Gerendás György vezetőedzővel és Tóth Kálmán edzővel. - Tóth Kálmánra több feladat hárul, a teljes fiú utánpótlás szervezése, felügyelete. Mivel több éve a felnőtt csapat mellett is dolgozik, látja, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy játékosnak ahhoz, hogy a felnőtt csapatban is szerepelhessen. Ilyen szemüvegen keresztül feladatává tettük a többi utánpótlás edzővel történő konzultációt, kifejezetten szakmai kérdésekben a tanácsadást - nyilatkozta dr. Halmos R. Péter.
Interjunk itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel