Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Hárai Balázs visszatér a Honvédba
2010-06-07 19:14:14
A ZF-Eger sajtótájékoztatójának még nincs időpontja, de a többi csapat lassan kiteríti kártyáit. A Vasas véglegesen bejelentette, hogy a Varga testvérek, Dániel és Dénes a horvát Primorje Rijeka csapatában folytatják. Az egri csapat első távozója Hárai Balázs. A válogatott center visszatér a Honvédba. Novák Ferenctől, a Domino Honvéd szakosztály igazgatójától megtudtuk, hogy Gergely, Székely, Szivós, Gór-Nagy, Salamon, Bátori és Jansik marad, érkezik Hárai Balázs, Tóth Márton, átlövőnek Hangody László a Pécstől, továbbá a KSI-ből Angyal aki jól megtermett védő, junior válogatott. Előrehaladott tárgyalások folynak Mátyás Zoltánnal, a Fradi védőjével is, aki tagja a válogatott EB-felkészülési keretének.

Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel