Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Ökölvívás – Hét hazai bunyós szerepel a Bornemissza Emlékversenyen
2010-06-04 11:28:35
Péntektől kezdetét veszi az 59. Bornemissza Kupa ökölvívó emlékverseny városunkban. A nagypapakorban lévő eseményen - melyet a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban bonyolítanak le – 43 egyesület közel 200 öklözője lép ringbe. Az utánpótláskorú bunyósok számára kiírt megmérettetésen ezúttal nem lesznek külföldi sportolók, ellenben nemzetünk legjobb junior és serdülő ökölvívói felsorakoznak. A viadalról természetesen nem hiányoznak majd a házigazda Egri Városi Sportiskola ökölvívói sem, Dorkó Péter és Vitányi Antal tanítványai közül heten szállnak harcba a dobogós helyezésekért. A Bornemissza Emlékverseny mérkőzései pénteken 16 órától kezdődnek. A szombati program szintén délután 4-től startol, míg a vasárnapi döntők 9 órától indulnak.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel