Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Ismét magára maradt a női röplabda klub
2010-06-02 11:21:22
Az Agria RC elnöksége 2010. május14-én megtartott elnökségi ülésén úgy határozott, hogy amennyiben az eddigi névadó szponzor a GMR Group május utolsó napjáig nem hajlandó a szerződést megkötni a klubbal, úgy minden kapcsolatot megszakít vele. Mivel ez nem történt meg, így a továbbiakban - legalábbis új névadó szponzor érkezéséig - Agria RC Eger néven szerepel a klub. Nevezésüket is így küldik el Magyar Szövetség felé a 2010/2011 évi bajnoki küzdelmekre. Gáspárdy György a klub ügyvezetője terjedelmes levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyben kifejti: átverve érzi magát, vele együtt pedig a szakosztályban munkálkodók. Gáspárdy szerint ígéretekkel tele van a padlás, azonban tovább nem hajlandók türelmesek lenni.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel