Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Diller: jövőre cél a bajnoki cím
2010-06-01 22:14:36
Autogramosztásban már aranyérmet érdemelnének az egri pólósok. Biros Péter és társai, a ZF-Eger feliratú pólókra, mini vízilabdákra, fényképekre írták alá nevüket. Kedden délután az időjárás módosította a pólós buli programját. Az egész napos eső miatt a Dobó tér helyett a dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok adott otthont a ZF-Eger csapatainak évzáró partijának. Az ezüstérmes férfi és a bronzérmes női csapat sorakozott fel a küzdőtéren. A szervezők pólókkal labdákkal kedveskedtek a megjelenteknek. A Rádi Pékség kedvezményes árakon kínálta termékeit, valamit a Juhász-testvérek borait ízlelhette a pólós ünnep több száz résztvevője.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel