Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kispályás labdarúgás – Bajnok az Imola Bau
2010-05-25 22:38:32
A 19. forduló mérkőzéseit rendezték az elmúlt héten a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Az I. osztályban megszerezte a bajnoki címhez szükséges egyetlen győzelmét az Imola Bau együttese, amely így a további eredményektől függetlenül bajnok lett. A 100%-os teljesítményt nyújtó kékek az Üvegtigris Klubot verték 5-1 arányban, ezzel páholyban érezhetik magukat a folytatásban. A dobogós helyekért még nagy harc várható, a Gacsó Borászat és az Üvegtigris Klub között. Egyelőre előbbi áll jobban, ám egy meccsel több van a neve mellett. A második vonalban lassan célba ér a Platina is, míg egy szinttel lejjebb jelentős előny birtokában várja a következő kört a Flórián SC. Az öregfiúk két csoportjában is teljes kört rendeztek.
A legutóbbi fordulók eredményei és aktuális tabellák....


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel