Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Nem lehet dobogós az Eger-Eszterházy SE
2010-05-19 19:31:22
Véglegessé vált, hogy a negyedik helyen zárja a bajnokságot az Eger-Eszterházy SE férfi kézilabda csapata. Az NB II keleti-csoport utolsó két fordulójának mérkőzését már korábban letudta Iványi Bálint együttese. Utolsó mérkőzésükön itthon győztük le a Dabas II.-t, így megnyílt az út a harmadik hely megszerzése felé. A bronzéremért legfeljebb már csak szurkolhattak a mieink, hiszen ha a dabasiak kikaptak volna a legutóbbi játéknapon a Mogyoródtól, akkor pontegyenlőség alakult volna ki. Az egymás elleni eredmények nekünk kedveztek, ám a Dabas nem tette meg a szívességet, hogy vereséget szenved. 33-16 arányú sikerükkel megszerezték a harmadik helyet. Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül az Eger a negyedik legjobb pozíciót érte el. Dicséretes, hogy a megfiatalított kerettel végig versenyben voltunk a dobogóért.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel