Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kispályás labdarúgás - 21 gól a Marktherm - Lendület meccsen
2006-12-20 19:01:06
A 6. forduló mérkőzéseit rendezték a Dobó Katica SE téli teremlabdarúgó bajnokságában. A Pozsonyi úti Kereskedelmi Iskolában zajló pontvadászat legutóbbi játéknapján rangadót nyert a Lovas Étterem, így előnyét 5 pontra növelte üldözőivel szemben. A Honvéd SE együttese magabiztosan hozta a 3 pontot a Numan Pékség ellenében. Nem kevesebb, mint 21 találat született a Marktherm - Lendület összecsapáson. Szorgalmasabban előbbi alakulat vette ki a részét a gólszüretből, így nyerte a meccset. Az alsóhát két csapatának ütköztéből a Fapuma került ki győztesen, miután 3 góllal verte a továbbra is pontnélküli AM Trans-t. Szoros mérkőzésen diadalmaskodott a Varsói VÁ a Fekete Ló ellen.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel