Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Nyári sportnapközibe várják a gyermekeket
2010-05-12 09:42:30
Nyakunkon a vakáció. Ez a gyermekeknek jó hír, viszont a szülőknek nagy kérdés: hová vigyék csemetéjüket, miközben ők dolgoznak. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola ezúttal is megoldást talált erre, hiszen a korábbi évekhez hasonlóan ismét gondoskodnak nem csak az intézményben tanuló nebulókról, hanem másik iskolába járó gyermekekről is. Ezért is keresztelték el népszerű kezdeményezésüket városi sport-napközinek. A nyári táborozásra 6-12 éves korig lehet jelentkezni. Az apróságok nem unatkoznak most sem, hiszen kirándulások és sportversenyek mellett strandolhatnak, lovagolhatnak, úszhatnak és túrázhatnak is. Mindezt barátságos költségtérítés ellenében. A napközi június 14 és július 9 között várja az érdeklődőket.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel