Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Listavezetőt vert az Eszterházy Főiskola
2010-05-09 12:24:39
Lendületben az egri pólós csapatok. Az Eszterházy Károly Főiskola-Egerfood-Imola a férfi OB I/B felsőházi rájátszásában a listavezetőként érkező Angyalföld ellen győzött 8-6-ra. A Bárány-uszodában végig jó játékot mutatott az egri együtes. Veres Zoltán jól védett, a védekezést is jól megszervezte Tóth Péter edző. A támadásoknál a Molnár Attila, Chilkó Márton, Kovács Gergő, Jakab Dániel négyesfogat jeleskedett a gólszerzésben. A 3. negyedet követően 7-4-re vezetett az egri együttes. A negyedik negyedben taktikus játékkal sikerült tartani az eredményt és végeredményben 8-6-ra győztek a mieink. A győzelemmel a 9. helyről a 7.-ra lépett előre a EKFSC. Az OB I/B alsóházában érdekelt Egri Vízmű SC parádés játékkal 19-6-ra győzte le a Csabai Csirkefogókat.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel