Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – A 24. forduló következik
2010-05-06 13:22:25
A 24. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Szombaton hat találkozót bonyolítanak le, míg a hét utolsó napján kettő meccset játszanak. A bajnoki címre pályázó csapatok közül a Felsőtárkány helyzete tűnik a legkönnyebbnek. A listavezető hazai környezetben fogadja a Füzesabonyt. A Gyöngyöshalász is otthon játszik ugyan, ám a Pétervására legyőzése nem számít egyszerű feladatnak. A Hatvan a nagyrédei villanyfényes estén várhatóan parázs, háromesélyes párharcot vív a házigazdával. Szomszédvárak ütköznek Szalókon, ahol a hazai pályának kiemelt szerepe lehet. Tarnaleleszen kiesési rangadót vív a Meteor és a Bélapát. Az Andornaktálya – Markaz, a Novaj – Lőrinci és a Besenyőtelek – Atkár mérkőzéseken a házigazdák nagyobb sansszal pályáznak a sikerre. A megyei II. osztály keleti csoportjában a második helyezett Detkhez utazik a listavezető Maklár.
Tabellák, párosítások, játékvezetői küldés itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel