Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Utánpótlás labdarúgás - Ismét jönnek a focistapalánták
2006-12-14 11:26:44
A hétvégén folytatódik városunkban az Umwelt-Tervker Kupa Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna. A viadalt immár 11. alkalommal bonyolítja le az Egri Focisuli SE. December első hétvégéjén a 93, 95 és 97-es születésűek már megmérkőztek egymással. Szombaton és vasárnap újabb 3 korosztály számára hirdettek versenyt. A Pásztorvölgyi Iskola tornatermében, valamint a Kemény Ferenc Sportcsarnokban ezúttal az 1994, 96 és 98-ban született gyermekek csatáznak. Városunkból a Plútó SE illetve az Eger FC és az Egri Focisuli SE indít csapatokat. Ezúttal is lesz külföldi alkulat a megmérettetésen, ugyanis az ukrajnai Ungvár két korosztályban is szerepel.
A lebonyolítási rend változatlan az egy héttel ezelőttihez képest. Minden korosztályban a csoportokon belül körmérkőzéseken dől el a sorrend.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel