Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Asztalitenisz - Névadó szponzor kerestetik!
2010-03-31 23:08:51
A gazdasági válság elérte az egri asztalitenisz klubot is. Történt, hogy az eddigi névadó szponzor a Tranzit Tüzép Zrt. bejelentette: tovább nem tud az egyesület mellet állni, hiszen jelenleg csőd közelébe került a cég. Ugyan csődvédelmet kértek, de szinte teljesen biztos, hogy a továbbiakban ilyen néven és formában nem dolgozik majd a pingpongos főszponzorként is ismeretes nagy múltú vállalkozás. A Tranzit Tüzép SC sportolói számára is óriási érvágást jelent a mecénás kiválása, hiszen több mint tíz éve támogatja őket névadóként a dr. Szilák Iván tulajdonos-ügyvezető nevével fémjelzett társaság. Nagyon sok szép sikert éltünk meg együtt és köszönjük az eddigi áldozatos szerepvállalásukat.
Részletek...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel