Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Domino segítség a Csehov ellen
2006-12-13 18:26:26
Vasárnap 18 órától vívja soron következő Euroliga mérkőzését a Brendon Fenstherm ZF Eger férfi vízilabda csapata. A Sturm Csehov elleni találkozón feltétlen győznie kell Gerendás György edző alakulatának ahhoz, hogy versenyben maradhasson a továbbjutásért folytatott küzdelemben. Az év egyik legfontosabb mérkőzése elé néznek Nyékiék, és ennek szellemében gyűjtik az erőt a találkozóra. Kedden például a Kőér utcában a bajnoki címvédő Domino BHSE-vel kétkapuztak. Az elért eredményről nincs információnk, ám mint azt Dr. Halmos R. Péter klubelnök portálunknak elmondta: rendkívül hasznosan telt a budapesti tréning. Fegyelmezetten és jól játszottak pólósaink.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel