Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Utánpótlás vízilabda - 0 pontos forduló
2006-12-13 08:26:51
Mindhárom csapatunk vereséget szenvedett az Országos Utánpótlás Vízilabda bajnokság legutóbbi fordulójában. A ZF Eger együttesei a Bitskey Uszodában fogadták a Domino BHSE-t. A korosztály rangadóján 9-7-re kikapott ifjúsági együttesünk. Tóth Kálmán tehetséges garnitúrája ellen az első két negyedben 6-1-re húzott el a Honvéd, innen pedig már csak szorosabbá tudtuk tenni az állást. Gyulavári Zoltán edző serdülői végig kiélezett küzdelmet vívtak a Dominoval. Az utolsó negyedben 5-5-ös állásnál mindössze 1 gól született, sajnos azt a rivális érte el, így 2 ponttal távozott a Bitskey Uszodából. Gyermek csapatunk a beteg Fábián Pétert nélkülözve is megrángatta az oroszlán bajszát, hiszen Kis Péter együttese a félidőben még vezetett a 100%-os teljesítménnyel listavezető fővárosiak ellen.
Részletek itt...Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel