Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Birkózás - Ezüst és bronzérem Karcagról
2006-12-12 17:31:02
6 birkózóval vett részt Karcagon az Egri Vasas BBK együttese a Diák Országos Bajnokságon. A Kurucz-testvérek emlékversenyén 170 sportoló indult. Az OB-t 11 és 13 év közötti birkózók számára rendezték. Itt is sikeresnek bizonyultak az egriek, hiszen két éremmel jöhettek haza. Legeredményesebben Köves Péter versenyzett, aki a 85 kilogrammos súlycsoportban 2. helyen végzett. Szintén örömteli Séber Máté teljesítménye. A 61 kilós egri versenyző a dobogó 3. fokára állhatott. Mindenképp érdemes még megjegyezni, hogy a 68 kilogrammos Padányi Patrik révén értékes 5. hellyel is gazdagodott az egri egyesület. Lakatos András edző portálunknak elmondta: elégedett az évzárón nyújtott eredményekkel.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel