Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda - 12 közé jutás a gyermekek célja
2006-12-09 11:33:47
Vasárnap Egerben rendezik az Országos Gyermek Röplabda bajnokság selejtezőjének második fordulóját. A viadalnak a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola tornaterme ad otthont. A pontvadászatot az 1992 január elseje után született lányok számára írták ki. A Vajda Tiborné edző vezette egri együttes az első körben Nyíregyházán a második helyet szerezte meg a Nyírsuli mögött, így szabolcsban továbbjutásnak örülhettek mieink. A vasárnapi folytatásban is három riválissal küzdenek meg az egriek. A 4 csapatos kvalifikáción itt lesz a Nyíregyháza, a TFSE és a Szeged. A kvartettből az első két helyezett jut az ország 12 legjobb korosztályos alakulata közé.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel