Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda - Nem termett babér az egrieknek
2006-12-03 20:13:58
Nem történt meglepetés a Gödöllő - Szabóker Agria RC Eger női röplabda bajnoki mérkőzésen. A jóval esélyesebb listavezető házigazdák hazai pályán sima 3-0 arányú győzelmet arattak a mieink ellen az NB I-es Ligabajnokság 12. fordulójának vasárnap délutáni találkozóján. A közel 1 órás összecsapáson érvényesült a papírforma. Bóta Enikő edző lányai az esélytelenek nyugalmával léptek pályára a végső győzelemre is jónak tartott pest megyeiek ellen.
Jóval izgalmasabbnak ígérkezett a juniorok találkozója, ahol a bajnokság jelenlegi két legjobb alakulata csapott össze - sajnos számunkra kevés sikerrel. Fiataljaink 3-0-ra kaptak ki. Az első szettben 11, a másodikban 18, míg a harmadik játszmában 15 pontig jutottunk.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel