Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Drámai végjátékban nyertünk
2009-12-04 18:27:33
9-8 arányban nyert a ZF-Eger férfi vízilabda csapata a Vodafone OB I. 5. fordulójának pénteki rangadóján. A Bitskey uszodában 1200 néző előtt a Szegedet győztük le. Két negyed játék után még nálunk volt az előny, majd hosszú gólcsend volt a hazai oldalon és támadójátékunk teljesen csődöt mondott. Ezalatt fordított a Beton. A végjáték rendkívül izgalmas volt, köszönhetően annak, hogy megrázták magukat a mieink: egy perccel a vége előtt Feltham kiegyenlített, majd Varga harmadik találatával ismét nálunk volt a vezetés. Az utolsó lehetőség a vendégeké volt, akik előnyben támadhattak, ám Somogyi bombáját kifejelte Valics. Az Eger saját maga számára tette nehézzé az összecsapást, ám végül begyűjtötte a három pontot.
Részletek, képek és interjúk itt... Zagyi Tibor fotóriportja itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel