Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Utánpótlás labdarúgás – Agriapipe Kupa tizennegyedszer
2009-12-04 17:56:21
December 12-től folytatódik a hagyomány. Idén ezúttal is megrendezik városunkban az Agriapipe Kupa Utánpótlás Labdarúgó Tornát. Sorrendben ez lesz a tizennegyedik megmérettetés. A résztvevő együttesek száma ismét igen magas. A szervezők tájékoztatása szerint a két hétvégén hat korcsoportban közel száz együttes játssza a találkozókat. Az Egri Focisuli Egyesület által lebonyolításra kerülő viadal ugyanis két felvonásban zajlik. Jövő szombaton és vasárnap az 1997–1999-2001-es születésű gyerekekből álló együttesek játszanak egymással, majd december 19 és 20-án az 1996–1998–2000-es korcsoport reprezentánsai lépnek parkettre. Az 1X18 perces összecsapásoknak a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, és a Pásztorvölgyi Iskola ad otthont. Városunkat több együttes (Egri Focisuli SE, Plútó SE, Eger FC) is képviseli a megmérettetésen. Nem titkolt cél, hogy egy-két korosztályban itthon tartsuk a serleget.
Részletek és program itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel