Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Újbudán a nagyok, itthon a fiatalok
2009-12-04 16:22:41
Vasárnap Csepelen az Újbuda TC otthonában vendégszerepel a GMR Group-Agria RC Eger női röplabda csapata. Az NB I-es ligabajnokság 12. fordulójában nehéz összecsapás vár a listavezető egri röplabdázókra. A Fekete Krisztinával felálló házigazdák a harmadik helyen állnak. Itthon is sok borsot törtek az orrunk alá, bizonyíték erre, hogy minimális különbséggel sikerült csak őket legyőzni. Helyzetünket nehezíti, hogy Dancs Renáta, Kolman Viktória és Petrás Dalma betegség miatt edzéseket hagyott ki a héten. Örömteli ugyanakkor, hogy Kovács Bettina sérült bokája szépen gyógyul, így a hét utolsó napján ő is elutazik a csapattal. Várhatóan most is szoros mérkőzésen dőlnek el a pontok. Remélhetőleg a javunkra. Junior együttesünk hazai környezetben a Nyíregyházával, a Palota-Böllhoffal és a Székesfehérvárral játszik körmérkőzéses tornát az országos bajnokság keretében.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel