Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda – Itt az év legkeményebb csatája
2009-12-04 11:52:56
Az év nagy rangadója következik egri szempontból, hiszen a kosárlabda iránt érdeklődő közönség az egyértelműen bajnokaspiráns Jászberényt láthatja vasárnap a Leányka úton. A listavezetőnek az EKF-EGER-HÉSZ-hez hasonlóan van már egy veresége, melyet Szegeden, egy ugyancsak igen megerősített csongrádi csapattól szenvedett, kőkemény csatában. A főiskolások számára komoly értékmérő lesz ez a vasárnapi ütközet, minden játékos nagyon várja már, hogy parkettre léphessen a nagy nevek ellen. Fazekas Csaba egri center szerint az egyik legerősebb kerettel és tapasztalattal rendelkező együttes lesz a rivális, sok A-csoportban is megfordult, stabil, rutinos kosarassal.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel