Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Úszás - 13 érem a Szabolcs Kupáról
2009-11-24 06:38:52
Sikeresen szerepeltek az Eger Városi Úszóklub kis úszói a november 21-én szombaton Nyíregyházán megrendezett Szabolcs Kupán. A fiatalok 13 éremmel, egészen pontosan 6 arany, 5 ezüst és 2 bronz medáliával tértek haza a megmérettetésről. Erdélyi Krisztina és Erdélyi Annamária tanítványai egyéni csúcsokkal és remek versenyzéssel álltak helyt a nemzetközi úszó viadalon, ahol a magyar palánták mellett lengyel és román klubok sportolóival mérték össze tudásukat. Kiemelkedő eredményeket ért el Gáspár Noémi, Nagy Ágota, Nagy Viktória, Kincses Lilla, Erdélyi Virág és Nagy Natália. Mellettük a 6X50 méteres egri leány gyorsváltó tagjai, Vinczepap Rékával és Húsvéti Krisztinával kiegészülve is kiválóan teljesítettek.
Tovább...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel