Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Papírforma sima győzelem
2009-11-22 18:10:27
Edzőmeccs jellegű bajnokit nyert vasárnap a GMR Group-Agria RC Eger női röplabda csapata az NB I-es ligabajnokságban. A pontvadászatban listavezető Juhászné Tóth Mária tanítványok 3-0 arányú győzelmet arattak a Magyar Serdülő Válogatott felett. A Heraklész program keretében Dabason edzőtáborozó utánpótlás együttes csak időnként tudott felnőni a feladathoz. A mieink kerek egy óra leforgása alatt harcolták ki a játszmavesztés nélküli sikert. Valamennyi szett sima volt, legszorosabban az utolsó felvonás alakult, ott is csupán 18 pontig jutottak a „házigazdák”. Röplabdázóink a győzelemnek köszönhetően immár pontelőnnyel vezetik a bajnokságot a Kaposvár és a Veszprém előtt. Legközelebb vasárnap hazai környezetben (Neumann Iskola) lépnek pályára lányaink a TFSE ellen.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel