Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Speciális sport - Ezüstérem a hazai rendezésű OB-n
2006-11-28 14:16:07
Másodosztályú csörgőlabda Országos Bajnokságnak adott otthont Eger. A Kossuth Lajos úti Angol Kisasszonyok Gimnáziumának tornatermében 4 együttes körmérkőzéses rendszerben döntött a helyezésekről. Mindenki játszott mindenkivel, így 6 találkozót bonyolítottak le. A házigazda egriek célkitűzése az volt, hogy a második helyet szerezzék meg. Aranyról álmodozni sem mertek, hiszen az OB toronymagas favoritjának a Budapesti Vak Diákok Sportegyesülete számított. A fővárosiak, melynek soraiban több utánpótlás válogatott csörgőlabdás is szerepel, igazolták a papírformát, valamennyi meccsüket K.O.-val hozták. Mögöttük a Kis Rozália vezette, Mészáros István, Deli Gábor, dr. Péter Árpád, Gál Krisztián, Tóthné Kiss Orosz Mária összetételű Vakok és Gyengénlátók Egri Sportegyesülete végzett a második helyen.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel