Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kispályás labdarúgás – Őszi végeredmények
2009-11-18 15:16:20
Az öregfiúk 11. fordulójával befejeződött az egri kispályás labdarúgó bajnokság 2009/2010-es kiírásának őszi szezonja. Az eredeti elképzeléseket átírták a körülmények, hiszen a csapadékos időjárás és a pályák állapota miatt korábban vonultak téli pihenőre a csapatok. Az I. osztályban az Imola Bau KFT. együttese áll a legkedvezőbb pozícióban. Egy szinttel lejjebb a Vis Maior-Mélyvíz Étterem gyűjtötte a legtöbb pontot, ám a Bútordiszkont-Felnémet két meccsel el van maradva a listavezetőtől. A harmadik vonal őszi küzdelemsorozata eddig a Flórián SC meneteléséről szólt. A lánglovagok tekintélyes előny birtokában várják a tavaszi folytatást. Az öregfiúk élvonalában hiba nélkül áll az élen az Eger Kapu-Borosvill, a címvédő Autósuli hat ponttal lemaradva követi őket. Az „oldok” II. osztályában a Vitavin-Tárkány utcahosszal vezet üldözői előtt.
A tabellák megtekinthetők itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel