Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Búcsú a kupától
2009-11-17 22:34:50
3-1-re kikapott Sümegen, így búcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől GMR Group-Agria RC Eger (a névváltozásra későbbi cikkünkben még visszatérünk) női röplabda csapata. Az NB II-es sümegiek elleni kedd esti találkozóra egyéb elfoglaltságok miatt a felnőtt csapat jelentős része nem utazott el. A legjobb nyolc közé jutás ezen az egy összecsapáson dőlt el, így nem lesz alkalom javításra a sorozatban. A tartalékos felállás, a hosszú utazás és a szokatlan meccsidőpont ellenére játszhattak volna jobban is a mieink. Az egyértelműen lelkesebb házigazdák megérdemelten harcolták ki a győzelmet, és várhatják a Vasas elleni negyeddöntőt. Az egri lányoknak erre már nem lesz gondjuk. A nehéz anyagi helyzetben lévő klub vezetése talán örül is a búcsúnak, hiszen a kieséssel további jelentős kiadásoktól szabadultak meg.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel