Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Birkózás - Pécsett is eredményesek voltak az egriek
2006-11-28 13:44:45
1 arany és ugyanennyi ezüstérem birtokában tért haza Pécsről az Egri Vasas BBK két birkózója. A Mecsekalján rendezett ISOTEQ Kupa Nemzetközi Verseny egyben Drávai Lajos emléktorna is volt. A megmérettetésen 5 ország mintegy 270 indulóval képviseltette magát. Városunkból mindössze 2 versenyzőt nevezett be egyesülete, ám a két birkózó alaposan kitett magáért. A 72 kilogrammos súlycsoportban Tősi János nem talált legyőzőre. Ifjú reménységünk hibátlanul menetelt a fináléig, ahol Ferencvárosi riválisát is elintézte, így megérdemelten állhatott Lakatos András és Gyöngy Attila tanítványa a dobogó legfelső fokára. A másik egri induló a 47 kilogrammos Szanyi Szabolcs volt, aki nagyszerű birkózással Tősihez hasonlóan beverekedte magát a döntőbe, ahol aztán esélyesebb cseh ellenfele megállította.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel