Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Csalódás - Eger - Balassagyarmat 1-2
2009-11-07 16:14:51
A labdarúgó NB III. Mátra-csoportjának 11. fordulójában hazai pályán 2-1-re kikapott az Egri FC a Balassagyarmattól. A mérkőzés egri szurkolók biztatása közepette kitűnően indult, már a 9. percben vezetést szereztek a mieink Gáspár Renátó révén. Az első félidőben helyzete sem volt a vendégeknek. A vezetés birtokában az Egri FC is túlzottan óvatosan és sok hibával játszott. Fordulás után feltámadt a Nagy Tibor irányította vendéggárda. A 49, percben Széles lövésé még bravúrral hárította Botló. Az 53. percben Debreceni szabálytalankodott a 16-os vonalánál. Villant a piros lap, ráadásul Mohácsi a hálóba emelt. A megfogyatkozott hazaiak elvesztették a fonalat. A 60. percben Smiknya fejese a felső lécről a gólvonal mögé pattant. A döntetlenért küzdöttek a mieink, de a kapufa is a vendégeket segítette.
Egri FC - Balassagyarmat 1-2 (1-0). Tudósításunk itt... Zagyi Tibor fotóriportja itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel