Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Három pontért utaznak a Hajósba
2009-10-30 16:37:43
A Vodafone férfi OB I. 4. fordulójában a ZF-Eger szombaton 18 órától az Uniqa-UTE csapatánál vendégeskedik. A Hajós-uszodában néhány héttel ezelőtt a Magyar Kupa negyedöntőjében is alálkozott a két együttes és a mienk 14-7-re nyertek. A Petik Attila irányította UTE a szerdai fordulóban közel állt a meglepetéshez, miután mindössze 11-10-re kapott ki a Honvédtól. A 4. fordulóban rendezik az első rangadót. A Szeged a Honvédet fogadja. A női csapatunk a 4. játéknapon szombaton 11 órától a Bitskey-uszodában fogadja a Héraklész II. elnevezésű magyar ifjúsági válogatottat. A női OB I-es meccset követően 12.15-től férfi OB I/B-s listavezető EKF-Egerfood-Imola a Bertók SC Szentes ellen csatázik. A ZF-Eger serdülő és gyermek csapat vasárnap Hódmezővásárhelyre utazik.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel