Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Ki nyeri a Rádi Kupát?
2009-09-23 19:03:32
Az Egri Vízilabda Klub a Rádi Pékség támogatásával szeptember 26-27-én rendezi meg a Rádi Kupa női felnőtt felkészülési tornát. A Bárány-uszodában a bajnok Dunaújváros, a BVSC és a Szeged vendégeskedik. Kelemen Attila együttese jól szerepelt az elmúlt hétvégi szegedi tornán. Külön öröm az új szerzemények Rachel Flint és Czigány Dóra gólgazdag játéka. A hétvégén már várhatóan csatlakozik a csapathoz a Nápolyból hazatért 2 válogatott, Pócsi Bianka és Antal Dóra is. A női U-20-as junior Ebn- elért ötödik hely csalódás a jó képességű játékosokból álló csapattól. Sajnos az olaszok elleni vereség miatt nem sikerült a négy közé jutni.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel