Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Boldog és elégedett a csapat
2006-11-20 13:16:40
A hétvégi, Besenyőtelek elleni rangadón nem lehetett másra számítani, mint hatalmas csatára - fogalmazott kérdésünkre Nagy Endre játékosedző. Az ellenfél nagyon erős volt, s bár a színvonal talán elmaradt a várttól, a küzdelemben nem csalódhattak az egri nézők - tette hozzá. Nagy Endre kiemelte: hétről hétre hatalmas teher alatt futballoznak, nagyon sokan támadják a csapatot, s a nyomás érződött is a fiúkon - a gárda nem mert tudásának megfelelő mértékben előrenyomulni a Besenyőtelek ellen. A legfontosabb azonban az, hogy a győzelmet megszereztük, s így őszi bajnokként boldogan és nagyon elégedetten zártuk a hétvégét - mondta Nagy Endre. Az Egri Futball Klub Kft. együttese egyébként szombaton 13.00-kor még játszik egy mérkőzést. A tavaszi szezonról előrehozott találkozón az alakulat a Kiskörével csap össze a Felsővárosban. (ZE-RO PRESS)


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel